Newsletter

Upišite Vaše ime i email i prijavite se na naš Newsletter kako bi Vam slali nove vrijedne informacije vezane uz Feng Shui, Svjesnu prehranu, Osobni razvoj i slične teme!

Budim se i rastem, prijatelju moj

Svjesna prehrana

'Ono si što jedeš" - kaže stara narodna mudrost 

Cijeli bi čovjekov život, kroz učenje i djelovanje, trebao biti usmjeren na jednu jedinu božansku misiju - kako postati cjelovit, svjestan stanovnik planeta.

Svjestan pojedinac je onaj koji svjesnije i učinkovitije raspolaže prirodnim resursima, svojim životom (zdravljem), što podrazumijeva i svjesniju prehranu.

Svjesna prehrana uključuje:

  • hranu uzetu direktno iz prirode, bez ikakve prerade - cjelovitu, ali i bez zagaÄ‘enja (zatrovanosti) umjetnim, kemijskim sredstvima, odnosno hranu iz biološko-organskog uzgoja. Takva hrana gradi čovjeka nezagaÄ‘enih misli, koji nastoji cjelovito sagledavati i rješavati životne situacije.
  • hranu punu životne esencijalne energije, što je jedina garancija sinergije i iskoristivosti bogatih nutritivnih vrijednosti namirnica (vitamina, minerala, bjelančevina, složenih šećera, esencijalnih masnoća). Takva hrana ne gradi samo kvalitetnu krv i snažno fizičko tijelo, već i duhom iznimno živog čovjeka.
  • hranu koja podrazumijeva shvaćanje i uvažavanje individualnih karakteristika i potreba pojedinca, te ukazivanje na opasnost konceptualne prehrane pune pravila, te jednolične i ovisničke prehrane. Zato svjesna prehrana svakog pojedinca kroz život treba biti raznolika i promjenjiva, te uzimati u obzir osobne potrebe, spoznate pomoću različitih dijagnoza. To stvara slobodnog i svjesnog, na promjenu spremnog pojedinca, koji duboko razumije svoju povezanost s prirodom, prihvaća i razumije sebe i odgovoran je prema sebi i planetu.

Da, ono smo što jedemo – a svjesnija, cjelovita prehrana znači svjesnijeg i cjelovitijeg pojedinca.

Možemo li uopće sagledavati i rješavati svoje probleme, te poslovne i životne odnose na cjelovit način, ako jedemo necjelovitu, preraÄ‘enu hranu?

Imate poteškoće u:

  • nabavci i pripremi novih namirnica vege-makro kuhinje
  • potpunom svladavanju novih znanja, naučenih na različitim seminarima vege-makro kuhinje
  • brzoj i kvalitetnoj primjeni preporuka dobivenih zdravstvenom konzultacijom
  • kreiranju i realizaciji nekog tradicionalnog jela s vege-makro sastojcima 

Imamo rješenje za Vas!

Naši iskusni kuhari, završeni polaznici Studija svjesne prehrane s dijagnozom, održavaju praktične i/ili teoretske individualne poduke kuhanja.

Mjesto održavanja poduka je prema dogovoru, bilo u prostoru Biovizije ili u Vašem domu.

Za sve detaljne informacije pišite nam na mail: info@biovizija.hr ili nas nazovite na: 099 536 3636.

U ovoj rubrici

Temeljni seminar svjesne prehrane s dijagnozom

Već nakon nekoliko početnih sati teoretskog dijela, najčešÄ‡i je iskaz polaznika da nikada nisu čuli tako logično i cjelovito objašnjenje, koje povezuje hranu s jednestrane, te emocije, fizički izgled, duh osobe i uzroke bolesti s druge strane....

više >

Studij svjesne prehrane s dijagnozom

Naučite kuhati uz učiteljicu svjesne prehrane Vesnu Ljubičić koja će vas uputiti u sve čari zdrave i svjesne prehrane, a sve s ciljem zdravijeg i cjelovitijeg življenja. ...

više >

Ljekovite radionice

Svaki je čovjek individua za sebe, pa je tako i način ozdravljenja i očuvanja zdravlja različit. Teme ljekovitih radionica stoga su raznolike i obraÄ‘uju svakodnevne zdravstvene probleme odreÄ‘enih organa ili uobičajene bolesti današnjeg čovjeka....

više >

Naslovnica Aktualno O nama Mapa weba Kontakt

Mejra Sejdić Mitrović
""Počela sam proučavati feng shui i prirodnu prehranu, a Shiatsu studij se nametnuo kao prirodan slijed, naročito nakon Vesninih predavanja u sklopu Feng shui studija. U podržavajućem okruženju čitave grupe i uz podršku učitelja, učim kako više voljeti i prihvaćati sebe..."
više...