Prijava za ovaj program

Vaše ime i prezime: *

E-mail adresa: *

Telefon/Mobitel:

Poruka/Pitanje:

Budim se i rastem, prijatelju moj

Ljekoviti oblozi

Posljedica modernog načina života i loše prehrane (previše životinjskih, mesnih i mliječnih proizvoda, zasićenih masnoća i slatkiša) su:

- zastoj energije u tijelu, koji se manifestira kao bol, upale, oticanja ili ukočenost

- nakupljanje sluzi u plućima, sinusima i dubljim organima

- razna otvrdnuća u obliku cista, čireva, tumora...

Promjenom načina života i prehrane postupno se poboljšava naše energetsko stanje, koje dodatno, na preporuku konzultanta, možemo potpomoći različitim ljekovitim oblozima (vrući Ä‘umbirov oblog, različiti hladni klorofilni i drugi oblozi...).

Ljekovitim oblozima ubrzavamo ponovno uspostavljanje pravilnog protoka limfe, te razgradnju i eliminaciju raznih otvrdnuća i nakupljene sluzi. 

Vrući oblozi od đumbira

Korijen Ä‘umbira u hladnim zimskim mjesecima, u preventivne svrhe posebno su djelotvorni oblozi od Ä‘umbira. Đumbir je biljka debelog i čvrstog korijena, koja izgledom podsjeća na trstiku, a od pradavnih se vremena njegov korijen koristi kao začin i lijek. 

Đumbiroterapija je iznimno učinkovit način poboljšanja cirkulacije, koji pozitivno utječe na mnoge bolesti. Aktivni čimbenici Ä‘umbirova obloga su jaka toplina i Ä‘umbir, koji se stavlja na područje lumbalnog dijela leÄ‘a i trbuh.Toplina prodire duboko u tijelo i omogućava Ä‘umbiru Stavljanje obloga od Ä‘umbirada uspješno djeluje u organima kao što su bubrezi, jetra i pluća.

Osim toga, Ä‘umbiroterapija oslobaÄ‘a tijelo od viška masnoće i sluzi, potiče cirkulaciju, uklanja celulit, te potiče imunološki sustav. Prirodno je sredstvo za jačanje reproduktivnog sustava i reguliranje problema impotencije, koja je posljedica pomanjkanja vitalne tjelesne topline. Olakšava mjesečnicu, a pomaže i kod neuredne mjesečnice, te ublažava menstrualne grčeve.

Đumbir sprječava zgrušavanje krvi, snižava kolesterol i krvni tlak, a odlično djeluje i na cirkulaciju, naročito kod slabe cirkulacije u rukama i nogama. Ima i jako antioksidativno djelovanje, čime usporava proces starenja.

Naslovnica Aktualno O nama Mapa weba Kontakt

Mejra Sejdić Mitrović
""Počela sam proučavati feng shui i prirodnu prehranu, a Shiatsu studij se nametnuo kao prirodan slijed, naročito nakon Vesninih predavanja u sklopu Feng shui studija. U podržavajućem okruženju čitave grupe i uz podršku učitelja, učim kako više voljeti i prihvaćati sebe..."
više...