Newsletter

Upišite Vaše ime i email i prijavite se na naš Newsletter kako bi Vam slali nove vrijedne informacije vezane uz Feng Shui, Svjesnu prehranu, Osobni razvoj i slične teme!

Budim se i rastem, prijatelju moj

Feng Shui kontinuirani studij

Prepoznati i kultivirati vlastitu energiju i energiju bližnjih i onu iz okružja nije samo stvar osobnog osjećaja, već prije svega znanja stečenog kroz kvalitetnu edukaciju.

Zašto uopće pohađati feng shui studij?

U doba sveprisutne industrijalizacije i specijalizacije, što je dovelo „modernog" čovjeka do parcijalnog gledanja na svijet, a time i do bolesti, feng shui nudi širu sliku cjelovitog zdravlja čovjeka i planeta i daje jednostavne mogućnosti iscjeljenja, odnosno ozdravljenja.

Feng shui je prije svega umijeće upoznavanja, prepoznavanja, te kultiviranja vlastite energije i energije svojih bližnjih. Jednako tako, koristeći iste osnovne principe svjesnijeg (zdravijeg) življenja, feng shui je umijeće prepoznavanja i kultiviranja energije okružja, bližeg (stana ili ureda), te daljeg (okućnice, naselja ili grada).

Download

Predavači

Držislav Andrija Ujevich

Voditelj i autor feng shui programa

Kroz radionice i feng shui studij vodit će vas Držislav Andrija Ujevich (46), koji je ujedno i ravnatelj Otvorenog učilišta  Bio-vizija, diplomirani inženjer građevinarstva i dugogodišnji profesionalni feng shui učitelj i konzultant. Začetnik je feng shuia u Hrvatskoj, a zadnjih 25 godina učio je uz najbolje kineske i druge feng shui majstore, od Amerike do Indonezije. Posljednjih 15 godina profesionalno projektira/sudjeluje u projektima ili konzultira na području feng shuia. Više od 800 feng shui konzultiranih/projektiranih/adaptiranih/opremljenih hrvatskih i inozemnih prostora pokazatelj su ogromnog iskustva, koje će rado s Vama podijeliti kroz edukativne programe s područja feng shuia. 

 

Naslovnica Aktualno O nama Mapa weba Kontakt

Mejra Sejdić Mitrović
""Počela sam proučavati feng shui i prirodnu prehranu, a Shiatsu studij se nametnuo kao prirodan slijed, naročito nakon Vesninih predavanja u sklopu Feng shui studija. U podržavajućem okruženju čitave grupe i uz podršku učitelja, učim kako više voljeti i prihvaćati sebe i druge. ..."
više...