Prijava za ovaj program

Vaše ime i prezime: *

E-mail adresa: *

Telefon/Mobitel:

Poruka/Pitanje:

Budim se i rastem, prijatelju moj

Biofest

Tisućama godina mudra znanja i vještine tradicionalne medicine Zapada i Istoka znala su ojačati i transformirati čovjekovu seksualnu, emotivnu, fizičku i duhovnu energiju. Kada se one spoje, u našem centru zvanom „jezero energije" mi postajemo vladari osobne moći.  

Svih šest dana biofesta - seminara osobne moći , uglavnom na praktičnim radionicama (teorija će biti tek u službi objašnjenja i razumijevanja praktičnog dijela), polaznici će se podržati da osjete dublje promjene u kontaktu sa svojom izvornom energijom. To je neprocijenjivo iskustvo za svakoga tko:

  • želi iskusiti sve vidove zdravog života (svjesna, prirodna prehrana u obliku svakodnevna tri obroka, meditacija koju možete istinski razumjeti, feng shui, shiatsu, rad na emotivnom tijelu, do-in, yoga...), te u kratkom periodu od šest dana otkriti što znači cjelovita briga o zdravlju
  • želi dublje uroniti u prostor svog emotivnog tijela
  • želi ojačati svoj imunološki sustav i fizičko tijelo, posebno noge i zdjelicu
  • želi ublažiti ili spriječiti zdravstvene probleme s leÄ‘ima, spolnim organima i crijevima
  • želi, kroz različite tehnike i vještine meditacije, spoznati dublje značenje meditacije u svakodnevnom životu
  • se bavi bilo kojom vrstom terapije (dugogodišnji terapeuti)
  • prolazi edukaciju za terapeuta, a želi produbiti rad s energijom
  • želi smanjiti vlastitu raspršenost, dekoncentriranost i povećati samopouzdanje

 Važna napomena: Na našim je seminarima rad u grupi individualan, pa tako u programima mogu sudjelovati polaznici od 10 godina naviše (bez ograničenja). Seminarima prisustvuju samci, partneri bez djece ili mnogočlane obitelji.

 Već petu godinu za redom iznova iznenaÄ‘ujemo stalne polaznike novim temama i načinima predavanja, dok se novi polaznici oduševe kako i oni takva znanja mogu lako razumjeti i brzo usvojiti. Za sve nove polaznike izdvojili smo kratke isječke iz iskaza dosadašnjih polaznika kako bi mogli lakše predočiti snagu i ljepotu ovog seminara. 

 

O hrani na Biofestu: „... nema gladi, nema težine u želucu, sve ukusno i raznovrsno, s puno boja i mašte... otkrivamo neki novi svijet hrane i kombinacija... a neprestano smo puni energije... zaista vrijedi pokušati... vrijedi naučiti jer nikada nije kasno za poboljšanje življenja, osobito kada vidimo primjere u svojim voditeljima... Uze mi jedna polaznica riječ iz usta - toliko su fantastični ... da ih nema, trebalo bi ih izmisliti!„  Ivana Kukec 

Smještaj

četvrtu godinu za redom, u svrhu ovog seminara, zakupljuje se cijeli novoureÄ‘eni i visokokomforni Hotel Maxim s 4* u Božavi, nad samim morem, ukupnog kapaciteta 40 soba. Smještaj je organiziran u dvokrevetnim sobama s pogledom na more. 

Prehrana

Kroz poseban biofest menu osvještava se izobilje cjelovite, sezonske i tradicionalne kuhinje Dalmacije, Zagorja, Slavonije... tj, Istoka i Zapada, i to bez mesa, a mudro (zdravo) i ukusno pripremljeno. Tri obroka dnevno, od certificirano organsko-biološki uzgojenih namirnica bez gmo-a, pripremat će naše nadahnute kuharice. 

Voditelji

Kroz ovaj program vodit će Vas dugogodišnji partneri Vesna Ljubičić i Držislav Andrija Ujevich, osnivači Otvorenog učilišta Bio-vizija, koji kroz svoje edukativne programa uspješno spajaju neprocjenjiva tradicionalna znanja Istoka i Zapada. Uz cjeloživotno učenje o prehrani, zdravom stanovanju, meditaciji, te radu na vlastitom emocionalnom i fizičkom tijelu, njihova osobnost, privatnost i poslovni život isprepliću se punih 25 godina, a isto toliko godina nisu imali razlog za odlazak liječniku. Odlučivši se za zdravlje, svoje će spoznaje rado podijeliti s Vama kroz objedinjeni sustav različitih meditacija, vježbanja i terapija, poštujući cjeloviti pristup čovjeku kao individui.

 

U ovoj rubrici

Polaznici o Biofestu

Svake godine tjedan dana na biofestu za većinu je polaznika snažan poticaj za životne promjene i odluke. Od samog početka, ono što svaki novi polaznik s velikim oduševljenjem doživljava jest koliko se brzo stapa s cijelom grupom (bez obzira na godine), kao da je pronašao svoju pravu obitelj. ...

više >

Naslovnica Aktualno O nama Mapa weba Kontakt

Mejra Sejdić Mitrović
""Počela sam proučavati feng shui i prirodnu prehranu, a Shiatsu studij se nametnuo kao prirodan slijed, naročito nakon Vesninih predavanja u sklopu Feng shui studija. U podržavajućem okruženju čitave grupe i uz podršku učitelja, učim kako više voljeti i prihvaćati sebe..."
više...